The BiG-Movie-GiG, o.a. 1 april Schouwburg Hoorn

The BiG-Movie-GiG; filmbeelden bij live Bigband

BiG GiG geeft een nieuwe dimensie aan haar muzikale ambities. Onder regie van Martijn Bos brengt de Bigband een verrassende combinatie van muziek en beeld. Onder de titel ‘The BiG-Movie-GiG’ speelt BiG GiG arrangementen van films, tv-programma’s en reclame, ondersteund door bijbehorende beelden. De eerste voorstelling is op 26 maart in Cinema Enkhuizen.

 

Muziekvoorstelling

BiG-Movie-GiG is een muziekvoorstelling met veel herkenning, vol van avontuur, humor, romantiek en bloedstollende achtervolgingen. Met bijvoorbeeld muziek uit Mission Impossible, James Bond en films als Whiplash  en Toy Story. Afgewisseld met tunes van verschillende tv-programma’s en reclamefilmpjes. Van sommige films en tv-tunes is de muziek nog bekender dan de beelden zelf.

De vocale bijdragen zijn van Bas Koppes en Clara Bakker.

 

 BigGigMovie

Filmmakers

Hyo Soon Kaag en Niels Ursem zijn als jonge professionals betrokken bij het filmproject van de Bigband. Hyo Soon Kaag heeft al enkele filmprijzen in de wacht gesleept. Hun samenwerking zal resulteren in een krachtige, sfeervolle beeldproductie waarbij beeld en muziek naadloos aansluiten.

 

Uitdaging

BiG GiG zoekt altijd de uitdaging binnen en buiten de begaande paden van de bigbandmuziek. De voorstelling biedt met de combinatie van beeld en muziek de musici een spannend podium en het publiek een vernieuwende muziekvoorstelling.

De voorstelling is dit voorjaar te zien in de volgende theater- en filmzalen:

 

- 26 maart 2017 in Cinema Enkhuizen, 15.00 uur

- 1 april 2017 in Schouwburg Het Park in Hoorn, 20.30 uur

- 20 mei 2017 in Het Postkantoor in Bovenkarspel, 20.00 uur

 

Kaartverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de theater- en filmzalen. Park Schouwburg; € 18,50 (consumptie en garderobe inbegrepen).  Overige locaties € 15,00.

 

The BiG-Movie-GiG wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen uit het Rabobank Coöperatiefonds het Prins Bernhard Cultuurfonds en het VSBFonds en door sponsoring van bedrijven uit de regio.

 

 

Ga voor meer informatie naar www.biggig.nl 

 

 

RaboBank  VSBfonds  Prinstberanardcultuurfonds

 

 

Voor informatie: Ria Ursem, tel: 06 29 22 65 90  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.